Strangko/Boumatic

Kvalitetsprodukter fra BouMatic og Strangko

Strangko A/S blev oprettet i 1930. I februar 2007 blev Strangko A/S overtaget af BouMatic, og 1. februar 2012 ændrede Strangko A/S navn til BouMatic A/S. På trods af at Strangko blev overtaget af BouMatic, er der ikke gået på kompromis når der er tale om Strangkos forhandlere og medarbejderes kvalifikationer.

Full-line producent

Både BouMatic og Strangko er producenter af Full-line produkter. Det vil sige at deres produkter er udviklet og konstrueret med fuld fokus på driftssikkerhed og minimale omkostninger, når det kommer til vedligeholdelse.

Hos AgriTeknik ApS går vi meget op i, at de produkter vi forhandler, er af en vis kvalitet, da vi har kundens tilfredshed i absolut højsædet.

Når det kommer til malkestalde arbejder vi primært med Boumatic og Strangko stalde, da vi sværger for kvaliteten af disse. Vi fører alt fra, karruseller, parallelstalde, sildebensstalde og Swing Over stalde fra Boumatic og Strangko.

Hvem er AgriTeknik?

AgriTeknik ApS er et professionelt køle-, og malkefirma som har eksisteret siden 1997. Oprindelig var det udelukkende malkeanlæg vi beskæftigede os med, men udviklingen har været enorm, og således kan vi i dag tilbyde totalløsninger inden for malke,- og køleanlæg til, landmænd og erhverv.

Vi er i dag ca. 20 ansatte som altid vil bestræbe os på at yde den rette service, og rådgivning, der lever op til den progressive moderne mælkeproducents krav.

Vi yder 24-timers døgnvagt på alle områder

På køleafdeling har vi adskillige års praktisk erfaring og faglig kompetence, indenfor køleanlæg, og servicere hele Danmark.

Gennem vores autorisation sikrer vi den rigtige service. Vi er ISO 9001 certificeret, og vort engagement i den enkelte kundes ønsker og behov, giver et slutprodukt som lever op til kundens forventninger.

Salg og køb af nye og brugte tanke/silotank.

Og med vores mange års erfaring sætter vi en stor ære i, at arbejdet altid afleveres med kvaliteten i top.

Kontakt os og hør mere vores BouMatic og Strangko produkter

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring BouMatic eller Strangkos produkter så står vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf. (+45) 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 75 38 21 04
post@agriteknik.dk