Klovbad

Systemer til udskillelse af sand og gødning

Hos AgriTenik ApS er vi forhandlere af klovbad produkterne af mærket Hoofcount. Der findes mange gode grunde til, hvorfor det er en god ide at investere i et klovbad til sine køer.

Igennem tiden har man observeret et stort problem hos mange malkekvægsbesætninger i led med Digital dermatitis.

Det er også bevist, at køer med digital dermatitis generelt har en langt lavere mælkeydelse, øget risiko for tidlig udsætning og lavere sandsynlighed for at blive drægtige.

Få et klovbad af høj kvalitet

Med et klovbad fra Hoofcount er du sikret, at dine køer får rene og sunde klove. Ifølge Hoofcounts informationsvideo om deres klovbade, som du kan se længere nede på siden, så er det bevist, at ved hjælp af et klovbad vil tilfælde af digital dermatitis falde drastisk eller sågar helt forsvinde.

Hermed vil man opleve at ens køer er sundere, og at den generelle sundhed i kostalden bliver bedre. Hermed undgår du også at skulle tage kontakt til en dyrlæge, hvilket kan blive en dyr fornøjelse.

Et standard klovbad system fra Hoofcount er op til 3 meter langt. Badet er bredere og specielt fremstillet til at kunne sidde i returgangen. På denne måde sikres det, at alle minimum træder igennem badet 2 gange.

Badet er udstyret med et rillet og slidstærkt gummi gulv, som sikrer at koen ikke glider eller på anden vis får skader.

Badet kan via en separat ventil som bruges til skylning og påfyldning tømme badet gennem en bred lem. Badet rengøres og fyldes op på 3 minutter.

Du kan læse mere om de forskellige klovbadefra Hoofcount i vores brochure.

Læs hele vores brochure her

Kontakt os og hør mere om klovbadene fra Hoofcount

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring klovbad-systemerne fra Hoofcount, så står vi klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på tlf. (+45) 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 75 38 21 04
post@agriteknik.dk