Agri-Teknik ApS forhandler og servicecenter af Strangko/Boumatic produkter.

Hos AgriTeknik ApS forhandler vi forskellige typer malkestalde og malkekarruseller fra Strangko og Boumatic. Her på siden kan du læse lidt om de forskellige typer malkestalde og malkekarruseller.

Malkekarruseller

I tilfælde af virkelig stor produktionskapacitet, så anbefaler vi at du overvejer en malkekarrusel.

Her er både malkekarrusellen fra BouMatic “Xcalibur 360EXTM” og malkekarrusellen fra Strangko “Malkekarrusel indvendig model” fordelagtige muligheder. 

BouMatics Xcallibur 360EXTM er gedigen og robust med minimale omkostninger til dagligt vedligeholde

Strangko’s Malkekarrusel er det rigtige valg, når du skal have et effektivt produktionsapparat til middelstore besætninger 

Læs mere om malkekarruseller her

Parallelstalde

Den mest anvendte staldkonstruktion er en parallelstald. En parallelstald er en kompakt produktionsenhed, hvor der malkes bagfra.

Når en ko malkes bagfra giver det malkeren en bedre arbejdsstilling, og ydermere er der bedre udsyn til koen. Desuden giver malkning mellem bagbenene betydeligt færre afspark af malkesættet.

Både Strangko og BouMatic tilbyder dig praktiske og gennemarbejdede løsninger, der med afsæt i BouMatics filosofi; “skånsom, hurtig og komplet” sikrer, at du får så meget af den tilgængelige mælk som muligt i køletanken!

Læs mere om Parallelstalde her

Sildebensstald

Mange mælkeproducenter mener, at en sildebensstal er den eneste “rigtige” måde at malkekøer på. Både BouMatic og Strangko har flere forskellige varianter af denne type stald. 

Denne type malkestald kan udrustes med en masse forskellige tilbehør såsom foder på alle pladser, Handy comfort-arm. Dertil kommer en stor og varierende pakke af forskellig automatisering.

Læs mere om Sildebensstalde her

Swing Over

Swing Over malkestalden er til de landmænd, der ønsker at reducere investeringen i forhold til almindelig malkestald. Swing-Over Armen er udført i rustfrit stål for lang holdbarhed og flot udseende.

Læs mere om Swing Over her

Kontakt os og hør mere om de forskellige typer af malkestalde

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring vores malkestalde, så står vi klar til at hjælpe. 

Du kan ringe til os på tlf. 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk.

Karruseller

Læs mere

Parallelstalde

Læs mere

Sildebensstald

Læs mere

Swing Over

Læs mere