Den revolutionære malkerobot - Gemini

Hvad hvis du kunne fordoble dine fordele med kun ét malkeanlæg? 

Gemini-malkerobotten giver dig mulighed for at drage fordel af den bedste malkekvalitet kombineret i ét automatiseret malkesystem. Med det automatiske malkesystem har du mulighed for at malke to køer på samme tid uden at fordoble din investering. 

Kontakt os og hør mere

Smart malkning af 2 køer på en gang - Side om side i 1 boks

Geminimalkerobotten er en såkaldt 2-i-1-selvstændig enhed. Dette betyder, at den er hurtig og nem at installere.

Den har et effektivt, småt pladsforbrug, et integreret maskinrum og unikke valgmuligheder i boksen. Geminimalkerobotten tilbyder derfor en uovertruffen automatisk malkeløsning til enhver bedriftstype.

Geminimalkerobotten er bygget ud fra Boumatics 80 års erfaring med i de bedste malkemetoder, fokus på koen og designet til at tage din mælkeproduktion til det næste niveau og gøre den mere effektiv.

Da man har mulighed for at malke to køer på én gang med den ene arm, sparer man tid og dermed øger man indtjeningen, da man bruger mindre tid.

Malkning bagfra - ikke fra siden

Med Geminimalkerobot foregår malkningen, til forskel fra andre malkerobotter, bagfra i stedet for fra siden. Det er blevet bevist, at den pågældende ko sparker langt mindre på malkerobotten med denne type robot i forhold til de malkesystemer, der malker fra siden. Med den ene robotarm udføres malkningen hurtigt, skånsomt, og fuldstændigt.

Du kan læse mere om de fordele Alexandre Serrant fra Frankrig oplevede med Gemini malkerobotten fra Boumatic på side 11 i den officielle brochure her.

Derfor skal du vælge Gemini malkerobotten

Udover de allerede nævnte fordele ved Boumatics revolutionære malkerobot, er der også en masse andre fordele som blandt andet:

  • I stedet for 2 bokse til malkning og udstyr får du det hele samlet i én kompakt enhed.
  • Du kan sortere til to forskellige områder fra en boks efter endt malkning.
  • Med det automatiske malkningssystem får du mere tid til dig selv og din familie.
  • Det er langt mere skånsomt for dine køer, da malkemaskinen fjerner mælken fra koen yver skånsomt, hurtigt og fuldstændigt, da hver patte individuelt bliver forberedt til malkning ved hjælp af én forbedringskop.
  • Med Boumatics app til din smartphone kan du overvåge malkningen af dine køer konstant. Skulle der ske afvigelser under malkningen vil disse angives straks og tydeligt.
  • Gemini malkerobotten som single version og double version.

Hvis du har brug for endnu mere information omkring Gemini malkerobotten, så kan du læse den officielle brochure fra Boumatic ved at klikke på knappen herunder.

Se brochure for Gemini malkerobot

Kontakt os og hør mere om Gemini malkerobotten

Hvad end du har spørgsmål, brug for rådgivning omkring Gemini malkerobotten og dens funktioner eller du gerne vil købe en Gemini malkerobot, så står vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf. 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

1

2

3

4