Køleanlæg til landbrug

AgriTeknik ApS er en moderne kølevirksomhed med adskillige års praktisk erfaring og faglig kompetence, inden for diverse køleanlæg til landbrug og erhverv.

Gennem vores autorisation og vores veluddannet medarbejder sikrer vi dig den rigtige service.  ​Vi er ISO 9001 certificeret, og vort engagement i den enkelte kundes ønsker og behov, giver et slutprodukt som lever op til kundens forventninger.

​Vi servicerer og monterer for vores kunder i hele Danmark.

Kontakt os og hør mere

Service tjek og service abonnement på køleanlæg

For at et køleanlæg kan køre og fungere optimalt, er det meget vigtigt, at det bliver vedligeholdt løbende. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres køleanlæg i led med vores service tjek. Når vi udfører det lovpligtige årlige servicetjek af køleanlægget, er du sikret følgende:

  • Vi holder dig opdateret på standen af dit køleanlæg
  • Du undgår driftsstop af dit køleanlæg
  • Du vil opnå drifts- og energimæssige besparelser ved vedligeholdelse            

Hos Agri Teknik tilbyder vi også et såkaldt service abonnement til vores kunder hvor vi indgår en kontrakt om at komme ud og lave service på de tidspunkter, der passer dig og dine behov. Hermed skabes der tryghed, da man er sikker på, at ens anlæg bliver vedligeholdt. 

Hos AgriTeknik ved vi at virksomheder er forskellige og derfor har forskellige behov og krav til deres køleanlæg.

Kontakt os og hør mere om køleanlæg, service tjek og service abonnement

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring vores køleanlæg, service tjek eller service abonnement, så står vi klar til at hjælpe. 

Du kan ringe til os på tlf. 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk.