Varmepumper

Effektive og miljøvenlige varmepumper

Har du brug for varmepumper til dit sommerhus, din stald eller noget helt tredje?

Hos AgriTeknik ApS har vi mange års erfaring med diverse former for varmepumper. Vi kan med vores forskellige varmepumper sørge for god opvarmning med fokus på miljøvenlighed, en lav CO2 udledning og et lavt energiforbrug.

Hvordan virker en varmepumpe?

Uanset om det er tale om en luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, så benytter varmepumperne energien fra luften udefra, og fører effektivt luften gennem kølerør. Hermed opvarmer varmepumperne både vand og temperaturen i bygningen. Varmepumper er derfor en billig, effektiv og grøn varmeløsning.

Lad os stå for monteringen af jeres varmepumper

Hos AgriTeknik ApS sætter vi en ære i at gøre et godt stykke arbejde, og at kunden ender ud med et professionelt slutresultat. Derfor står vi klar til at være med fra start til slut. Vi er med fra rådgivning til valg af de mest optimale varmepumper og hvilken typer varmepumpe, der passer bedst til dit projekt, til at varmepumperne skal monteres og senere hen serviceres.

Forskellige typer varmepumper

Når der kommer til varmepumper findes der et hav af forskellige typer varmepumper, som hver især har deres fordele og styrker. Før man vælger hvilken type varmepumper man vil have installeret, anbefaler vi at du får en faglig vurdering af en fagmand, så du får den mest optimale løsning.

De mest brugte typer af varmepumper er luft til luft og luft til vand varmepumper. Fælles for begge varmepumper er, at de begge består af et udendørs og et indendørs element.

Udendørs installationen optager energien i luften og omdanner den til varme, hvor den del som er monteret indendørs står for fordeling af varmen rundt i rummet.

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe udnytter varmen fra luften udenfor til at både køle og opvarme en bygning. Dog af varmepumpens køleevne begrænset til luftens temperatur.

Luft til luft varmepumpen kan også varme boligen på trods af minusgrader udenfor, da der altid vil være energi i luften som kan afgive varme.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe benytter på samme måde som en luft til luft varmepumpe den energi og varme, der er i luften udenfor. Forskellen på de to varmepumper er, at luft til vand også kan opvarme bygningen.

Denne ekstra funktion betyder dog, at installationen af denne type varmepumpe er noget mere omfattende end ved en luft til luft varmepumpe.

Kontakt os og hør mere om vores varmepumper

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning hvilken type varmepumpe, der passer bedst til dig, så står vi klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på tlf. (+45) 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 75 38 21 04
post@agriteknik.dk