Kobørster i Brørup og Vejen

Der er masser af gode grunde til at anvende kobørster i stalden. Hos AgriTeknik fører vi kobørsterne Handy Brush Enkelt og Handy Brush Dobbelt fra BouMatic.

Kobørster er med til at bedre den generelle sundhed blandt køerne, og begge vores modeller er designet på en sådan måde, at parasitter og andet utøj børstes væk fra de steder koen har svært ved at nå.


Kobørster fra BouMatic er med til at bedre koens helbred og velvære. Som et resultat af dette vil koens produktivitet også forbedres betydeligt. Kobørsterne fra Boumatic er holdbare og robuste, og sikre at koen bliver børstet af en kobørste af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved kobørster fra BouMatic

Med kobørsterne Handy Brush Dobbelt og Handy Brush Enkelt følger der en lang række fordele såsom:

  • Med en kobørste fra BouMatic er du sikret at dine køer bliver børstet med komforten i fokus. For at kunne give koen den mest optimale børstning, så er disse kobørster lavet af højkvalitets nylon. Efter kobørsterne har kørt 200 gange vil børsten rotere i modsatte retning, så dine køer er sikret en tilfredsstillende børstning.
  • Dine køers sikkerhed er også i fokus. I tilfælde af at kobørsten låser sig fast vil kobørsten automatik stoppe i løbet af 6 sekunder.
  • Kobørsterne har har en automatisk start og stop funktion, så kobørsterne kører kun så snart koen har kontakt med børsterne og lukker ned når kontakten ophører.
  • Kobørste kan bruges i stort set alle former for stalde, da kobørsten kan sætter op på murer og søjler. 
  • Med en kobørste er du også sikret, at køernes stress niveauer falder. Mindre stress betyder at mælkeproduktionen hos køerne forhøjes.
  • Ved daglig brug af kobørsterne vil dine køer også blive renere, hvilket vil resultere i at køernes miljø har mindre chance for at blive inficeret med diverse former for parasitter. Det leder både til at dine køer bliver sundere og dermed undgår du at skulle tage kontakt til dyrlægen.

Der findes mange flere fordele, som du kan læse mere om på BouMatics hjemmeside ved klikke på knappen nedenunder

Læs mere om kobørsterne fra BouMatic her

Kontakt os og hør mere om kobørster fra BouMatic

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring BouMatics kobørster, så står vi klar til at hjælpe. 

Du kan ringe til os på tlf. 75 38 21 04 eller sende os en mail på post@agriteknik.dk.

Handy Brush Dobbelt

Handy Brush Enkelt